Erna van Hasseld


Erna, oprichter en eigenaar van stil-ontwerp, heeft ruim 20 jaar ervaring in interieurontwerp en –advies, waarbij haar passie voor keukens en badkamers haar gebracht heeft waar ze nu is.
Al op jonge leeftijd weet zij een beroep te willen dat ruimte biedt voor haar creativiteit. Actief in verschillende functies binnen de woonbranche krijgt zij de kans te laten zien wat zij waard is en houdt zij zich bezig met totaalontwerpen –inclusief de productadvisering– voor particulieren en bedrijven.
Met de afronding van het Hout- en Meubileringscollege legt Erna een solide basis voor stil-ontwerp.

Binnen stil-ontwerp profileert zij zich met een geheel eigen visie op ontwerpen. Door vaktechnische kennis te combineren met sensitiviteit en creativiteit is zij succesvol in haar benadering en komt daarmee tot ontwerpen waar klanten 'stil' van worden.

,,Een stil interieur vraagt geen aandacht en geeft de mens de ruimte om kleurrijk te zijn.''

Haar doel is het creëren van een balans en vanuit een minimalistische basis werkt zij toe naar warmte, vriendelijkheid, ingetogen luxe met oog voor functionaliteit en praktisch gebruik.

,,Een interieur, dus ook de keuken, de badkamer (eigenlijk iedere ruimte) moet voelen als een warme deken, een plek waar je jezelf kunt zijn. En ja dit is ook voor een bedrijf van toepassing, de uitstraling het interieur moet passen bij het karakter van het bedrijf, haar medewerkers en gasten.''